Cauta
ANUNTURI MICA PUBLICITATE - ONESTI EXPRES13/01/2016

Informam cititorii ca recent, odata cu adoptarea unei hotarari a Guvernului pentru modificarea si completarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator, institutiile statului cu posturi vacante de munca prezinta aceasta oferta pe site-ul posturi.gov.ro. Aici pot fi accesate toate posturile vacante oferite de institutiile publice din toate judetele, separat fiind o optiune pentru fiecare judet.

In dorinta ca rubrica ANUNTURI MICA PUBLICITATE – ONESTI EXPRES sa fie in continuare activa venim cu propunerea de a deschide aceasta rubrica pentru anunturi diverse (felicitari pentru date aniversare, transmiterea unor mesaje, prezentarea de oferte ale producatorilor din diverse domenii). Pentru anunturile de vanzare si cumparare a diverse lucruri si obiecte mestesugaresti putem publica aceste anunturi insotite de fotografii. Detalii si relatii privind aparitiile acestor anunturi se pot obtine printr-un mesaj la adresa de e mail onestiexpres@gmail.com, cu indicarea unui numar de telefon.

De asemenea, in conditii dintre cele mai avantajoase, se pot publica informatii referitoare la proiectele Regio, date privind organizarea unor licitatii, comunicate de presa.Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
Stefan Agache
#1 : 30/09/2016, 16:44
Cine a pierdut un caine lup, acesta se gaseste in zona caselor din Cartierul Andresest(Iesirea spre Casin).Casa de referinta preot Berdan.
Cainele are la gat o zgarda rosie.
Poate ajut stapanul cu acest anunt.


IMAGINEA SAPTAMANII