Cauta
Generozitatea vindeca23/07/2009

webedit3Am primit o veste extrem de buna. Cum rar mi se mai intampla in aceste zile tulburi de criza morala si spirituala. Pustiul de niciun an de zile, pe care medicii il vedeau ca si mort in urma cu cateva luni, pot spune ca s-a nascut a doua oara. Apelul umanitar facut de noi a avut rasunet, caci parintii au primit jumatate din suma de bani necesara pentru a face operatia in strainatate. Interventia chirurgicala a fost o reusita, iar pustiul se recupereaza foarte bine.

Multi dintre cei care au donat acesti bani, fie ca au fost multi, fie ca au fost putini, fie ca au fost din Onesti, fie din toata tara, mi-au demonstrat ca generozitatea poate vindeca. Nu au vrut ca numele lor sa fie cunoscut de mass-media pentru ca nu acesta a fost scopul lor. Ei doreau sa contribuie la salvarea micutului. Unii din cei care au facut astfel de gesturi de caritate au trecut ei-insisi printr-un astfel de cosmar. Din pacate, in cazul lor finalul povestii nu a fost unul fericit.


Lady in the Water film Moscow on the Hudson download Joshua hd Chiar si atunci cand medicii, datatori de viata si moarte, au abandonat lupta, parintii baiatului nu s-au resemnat. De fapt nu poti sa te resemnezi atunci cand inca de la nastere copilul a fost un luptator, dandu-ne noua, tuturor, o lectie importanta despre viata. Trecand peste efectul scontat al donatiilor, vindecarea micutului, la fel de importanta este latura spirituala a gestului donatorilor.

[ad#stire] Cati dintre noi constientizeaza ca principalele valori ale trairii pe pamant sunt dragostea fata de semeni, dar si smerenia fata de icoana lui Dumnezeu care este zugravita in fiecare dintre noi. In tumultul vietii, in goana dupa satisfactia imediata uitam ca cei din jurul nostru au nevoie de ajutor. Uitam sa fim oameni. In concluzie, ar fi minunat daca la finalul fiecarei zile, tragand linie la castigurile materiale obtinute sa le cautam si pe cele spirituale.Dana Lungu


Orthodox Stance move


I Hate Valentine"s Day hdScrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
Liviu Tataru
#1 : 28/07/2009, 00:09
este un blog facut de mine pentru fraele meu si incerc sa fac publica treaba cat mai curand,proteza lui se rupe zilnic cate putin si va fi nevoit sa inceteze munca :( de altfel am o poveste interesanta despre abuzul in serviciu al unui jandarm din Onesti si cred ca merita sa fie auzita de toata lumea. http://liviutataru.blogspot.com


IMAGINEA SAPTAMANII