Cauta
Onesteni la faza judeteana a Olimpiadei Interdisciplinare18/03/2010

web16Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" din Onesti a gazduit faza judeteana a Olimpiadei Interdisciplinare tehnice pentru calificarile profesionale tehnician in instalatii electrice, tehnician desenator pentru constructii si instalatii, tehnician in constructii si lucrari publice si tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii. Acest fapt a fost pentru elevii onesteni prilejul de a obtine rezultate de prestigiu. La Olimpiada interdisciplinara pentru calificarea profesionala tehnician in instalatii electrice, la clasa a XII-a, elevul Adrian Bogdan Cazacu, de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" s-a clasat pe primul loc iar colegul sau Mihai Ionut Anastasiu s-a clasat pe locul 2. Acesti elevi, care s-au detasat clar in invingatori fata de ceilalti concurenti (de la colegii din Bacau, Moinesti si Onesti), au fost pregatiti de prof. Soltana Avanu. Si elevii de la Colegiul Tehnic "Petru Poni" au reusit rezultate bune la aceasta olimpiada. Astfel, pe locul 3, la clasa a XII-a s-a clasat Adi Poenaru iar o mentiune a obtinut Ionut Chiuaru. Colegiul "Petru Poni" a fost in top si la clasa a XI-a, locul 1 fiind obtinut de Vasile Marius Oprea iar locul 2 de Ionut Oprea. Elevii remarcati la aceasta olimpiada de la Colegiul Tehnic "Petru Poni" au fost pregatiti de prof. Carmen Epure, Margareta Horodinca, B. Rascarachi si R. Olteanu.
Elevii Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi" s-au evidentiat si la celelalte olimpiade interdisciplinare. La calificarea profesionala tehnician desen pentru constructii si instalatii, Carmen Bianca Oancea a luat locul 1, Catalin Vatamanu - locul 2, Emilian Csergo - locul III, iar Raluca Tataru a obtinut o mentiune. Acesti elevi au fost indrumati de profesorii Viorica Ercuta, Mihaela Nae si Lavinia Sarca - Jugaru. La calificarea tehnician in constructii si lucrari publice, pe podiumul primelor trei locuri s-au clasat elevii George Vantura (locul 1), Catalin Tutu (2), Andrei Vlad Michia (3) - la clasa a XII a, ruta progresiva si Ionut Aparaschivei (1), Ciprian Tamas (2) si Ionel Butuc (3), la clasa a XIII-a. La calificarea tehnician mecanic pentru intretinere si reparatii, la clasa a XII s-au clasat pe locul III elevii Robert Sicu si Gheorghita Roman iar la clasa a XIII-a, pe primul loc a fost desemnat Florin Voicu iar pe locul III Alexandru Horciu. Prof. Loreta Moisa a fost cea care a pregatit elevii la aceasta calificare. Un alt succes a fost si obtinerea unei mentiuni de catre elevul Doru Ionut Doltu, la Olimpiada tehnica interdisciplinara care s-a desfasurat la Colegiul Tehnic "Grigore Cobalcescu" din Moinesti. El a fost pregatit de prof. Soltana Avanu, Rodica Antohi si Rodica Neneciu. De asemenea la Faza judeteana a Olimpiadei Interdisciplinare, profil Servicii care a avut loc la Colegiul Economic Bacau, eleva Adriana Moise, de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" a obtinut mentiune. Acest succes reusit de eleva de la Colegiul "Asachi" in fata a peste 40 de concurenti din tot judetul se datoreaza si prof. Gabriela Masala, Vasile Boz, Duta Sburlan si Mihaela Predoiu, care au pregatit-o pentru acest concurs de dificultate.
[ad#stire] Demn de mentionat este faptul ca la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" din Onesti a fost o preocupare deosebita pentru organizarea Olimpiadelor tehnice interdisciplinare. Au fost pregatite laboratoarele si s-au asigurat toate conditiile necesare desfasurarii probelor scrise si practice. Conducerea acestui colegiu (director, prof. Costin Dobrota, director adjunct, prof. Mihai Ursachi) s-a implicat foarte mult, in mod responsabil in asigurarea cadrului pentru buna desfasurare a fazei judetene a olimpiadelor interdisciplinare.

Ion MoraruScrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
haulici alina valentina
#2 : 06/01/2011, 17:03
felicitatri doamnelor profesoare ercuta viorica si nae mihaela
eu
#1 : 03/07/2010, 11:07
sa te duci dracu avanu...sa arzi in iad daca era cochilu tau la bac te pisai incet pe tine....m mati


IMAGINEA SAPTAMANII