Desi cu ocazia sarbatorilor pascale se serveste traditionala friptura de miel, conducerea institutiei spitalicesti din municipiul de pe Trotus a luat decizia de a o inlocui cu friptura de pui. Si asta spre suprinderea pacientilor spitalului municipal. In aceste conditii, bolnavii care au fost nevoiti sa-si petreaca Pastele in spital au beneficiat de un adevarat festin pascal. Din meniul bucatarilor spitalului nu au lipsit cozonacii, pasca, traditionalele oua rosii si friptura de pui. Evident, acolo unde a fost cazul, s-a tinut cont de regimul impus. “In fiecare an s-a imbunatatit meniul de Paste, insa, in acest an, comparativ cu anul trecut, diferentele sunt evidente. Bolnavii au mancat friptura din carne de pui, pasca, cozonaci, oua rosii, astfel incat pacientii nostri sa simta ca este o sarbatoare aparte””, ne-a declarat dr. Adrian Branzaniuc, purtatorul de cuvant al spitalului onestean.